Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На 1 червня у Львові готують Соціальний марш проти підвищення тарифів

1 червня у Львові готують Соціальний марш проти підвищення тарифів. Про це повідомили організатори - Автономний опір.

Зокрема. у повідомленні сказано: "Минув майже місяць, а ситуація стала тільки гіршою. Останнім часом газ подорожчав на 280%, вода – на 57%, тепло – на 72%!  Неоліберальні реформи вже не дуже нової влади доводять нас до все більшого зубожіння.

Щомісяця, гаманці українців пустішають через постійне підвищення тарифів, ріст цін та інфляцію. Про індексацію заробітних плат вони лише починають говорити. Але з такими темпами вже за декілька місяців індексація буде нікому не потрібна, бо люди реально будуть вмирати з голоду. За декякий час це вже буде не перебільшення, а реалії, які зустрічаються в більшості країн третього світу.

Але що є причиною таких гнітючих процесів? Кому українці віддають останнє, відбираючи у своїх дітей? А от в цьому і заключається найбільший парадокс. Наприклад, населення України споживає газ, який добувається на території України, тобто з українських надр. Згідно Конституції – український народ є власником всіх надр. Тобто українці самі собі платять такі гроші? Так чому ж вони не повертаються українцям?

Бо кошти осідають на рахунках газовидобувних, газотранспортних та розподільчих компаній. А ще більше коштів осідає в кишенях чиновників, котрі лобіюють ті чи інші інтереси в газовій промисловості (ні для кого не секрет, що більшість облгазів є приватними акціонерними товариствами, підконтрольними бізнес-групі Фірташа). Хто та скільки отримує – таємниця за сімома замками. Вони тримали це в таємниці коли тариф був 1,8 грн. А тепер коли ми платимемо за газ по 7,2 грн, вони намагатимуться сховати цю інформацію ще глибше. Але ми маємо право це знати.

Виходь на марш проти підняття тарифів та геноциду українського народу! 1 червня, 16.00, пам. Франку.

Не вистачає на їжу дітям? – Не плати за комуналку!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ