Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

24 листопада відбудеться зустріч керівництва Галицької адміністрації з громадою

Завтра, у четвер 24 листопада, о 18.30 в музеї Історії релігії (вул. Музейна,1) відбудеться зустріч мешканців Галицького району з представниками Галицької районної адміністрації та управління охорони історичного середовища на тему «Комфорт проживання в історичній частині міста». Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Такі зустрічі з мешканцями ми проводимо не вперше. Ми дуже часто залучаємо мешканців до обговорення актуальних питань. Ми хочемо поспілкуватись з мешканцями, обговорити основні проблеми. Мета таких зустрічей – зрозуміти, як покращити комфорт проживання мешканців у центральній частині міста. Ми обговоримо побутові питання – балкони дахи, сходові клітки, і філософські – стратегія розвитку центральної частини міста. Має відбутись діалог, який допоможе нам зрозуміти, на які речі слід більше звертати уваги», - повідомила голова Галицької районної адміністрації Ірина Маруняк.

Наступна тематична зустріч з мешканцями відбудеться в неділю у Франківському районі.

В неділю, 27 листопада, о 14.00 год у приміщенні СЗШ №46 (вул Наукова, 90) відбудеться зустріч мешканців, керівництва Франківської районної адміністрації та управління транспорту та зв’язку.

«Ми маємо презентацію розвитку транспортної стратегії, яку покажемо під час нашої зустрічі. Також ми хочемо підняти питання транспортної мережі, запровадження радіальних маршрутів. І обов’язково будуть розглядатись поточні питання, зокрема, такі як якість обслуговування», - зазначив заступник начальника управління транспорту і зв’язку Андрій Білоус.

Нагадаємо, міський голова Львова Андрій Садовий підписав розпорядження про постійно діючі звітні зустрічі керівників виконавчих органів Львівської міської ради з членами територіальної громади м. Львова. Як зазначено у розпорядженні, такі зустрічі необхідні для підвищення прозорості діяльності виконавчих органів ЛМР, реалізації прав членів територіальної громади м. Львова самостійно вирішувати питання місцевого значення, залучення членів територіальної громади м. Львова до планування розвитку міста та до вирішення питань управління галузями міського господарства.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ