Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

8 медичних закладів Львова поповнили новими УЗД-апаратами

8 медичних закладів Львова поповнили новими ультразвуковими стаціонарними системами. На це з міського бюджету було витрачено 2,08 млн гривень. Про це сьогодні під час брифінгу розповів начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради Володимир Зуб.

 

УЗД-апарати отримають половина медичних закладів Львова, які мають в них потребу. Зокрема це 1-а, 4-а, 5-а, 8-а міські клінічні лікарні та 4-а, 5-а та 6-а міські поліклініки. «Ми поповнювали ті заклади, де не було державних УЗД-апаратів та  був найбільший потік людей, тому зараз найбільш проблемні точки закриті. Проте потреба в поновленні обладнання завжди є», - сказав Володимир Зуб.

 

УЗД-апарати є поліфункціональними і зможуть забезпечити усі відділи лікарень. Зараз вони перебувають на етапі встановлення, а працювати почнуть на початку жовтня. А словами Володимира Зуба кабінети працюватимуть у дві зміни, щоб не створювати труднощів мешканцям.

 

Також за рахунок міського бюджету цього року було придбано трубку до комп’ютерного томографа в Лікарні швидкої медичної допомоги, яка потребує заміни та медичні меблі у той же заклад.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ