Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Більш ніж 19 га Брюховицької землі забрали від ПП "Буддизайн" та ТзОВ "Новобуддизайн" і повернули Держлісфонду

Сьогодні Вищий адміністративний суд України підтвердив рішення Львівського Шевченківського суду та Львівського обласного апеляційного суду про незаконне вилучення більш ніж 19 га землі з державного лісового фонду у с. Брюховичі і надання їх в оренду ПП "Буддизайн" та ТзОВ "Новобуддизайн" . Про це повідомила прес-служба ГО «Спільнота».

 

Про це повідомила депутат львівської міської ради, член ГО «Спільнота» Віра Лясковська.

 

За словами В. Лясковської, сьогодні розглядалася справа, скерована Верховним судом для повторного розгляду у Вищий адміністративний суд стосовно вимоги фірми «Новобуддизайн» і «Буддизайн»  повністю скасувати рішення прийняте Львівським Шевченківським судом і Львівським обласним апеляційним судом про незаконне вилучення із держлісфонду більш ніж 19 га землі. 

 

«Мова йшла про лісопаркову, рекреаційну територію біля Львівської міської реабілітаційної лікарні, що знаходиться у Брюховичах. На цій території якраз добре себе почувають хворі. Названі фірми  мали намір зводити тут житлові будинки. Судова тяганина ведеться ще 2004 року. Сьогодні відбулись повторні слухання. Перше слухання було  ще у 2005 році. Тоді вимоги фірм частково задовольнили. Сьогодні ж Вищий адміністративний суд остаточно визнав дії «Буддизайну» і «Новобуддизайну» незаконними», - повідомила В. Лясковська.

 

 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ