Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Зі Львова стартує автомобільний марш протесту

В понеділок, 21 березня об 11:00, відбудеться брифінг щодо початку всеукраїнської акції підприємців «Автомобільний марш протесту», за адресою вул. Пасічна, 91 (біля гуртожитків медичного університету). Саме там відбудеться збір автомобілістів і звідтіля стартує автоколона до Києва. На брифінгу буде оголошено маршрут поїздки, озвучено її ідею та вимоги учасників, надано розклад, коли і у якому місті відбудеться стоянка-акція, повідомили організатори.

21 березня зі Львова та Луганська стартує всеукраїнська акція-автопробіг «Автомобільний марш протесту Україною». Об 11:00 львівська колона з легкових та вантажних автомобілів сформується на вулиці Пасічній, звідки о 12:00 вирушить до Києва. 25 березня всі учасники автопробігу зустрінуться у Києві на Софіївській площі, де відбудеться спільний мітинг-протест під гаслом: «Відбери в олігархів Україну, поверни її громадянам!».

У містах руху колон передбачено проведення мітингів, зустрічей-обговорень, донесення до громадськості та ЗМІ вимог. Автопробігом учасники закликають українців до дій: захисти Конституцію, захисти закон, зупини репресії, захисти підприємництво, вимагай чесних правил для усіх!

Учасники акції закликають до взаємної підтримки усі верстви населення України: пенсіонерів та студентів, вчителів та лікарів, підприємців та робітників.

Ініціаторами заходу є: Асамблея громадських організацій малого і середнього бізнесу, Конфедерація вільних профспілок, Громадянський рух «Відсіч», Асоціація українських банків, Спілка офіцерів України, Всеукраїнське об’єднання ветеранів, Асамблея правозахисних громадських організацій України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ