Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У Партії регіонів забрали мікрофон

Рівномірно розподіляти час на депутатські запити та виступи між представниками усіх фракцій пропонують регіонали Львівської обласної ради. Це дасть можливість політичним силам бути рівними у правах, - переконаний голова Львівської міської організації Партії регіонів, депутат обласної ради Олег Баран. Повідомила прес-служба Львівської міської організації Партії регіонів.

Наразі, каже Олег Баран, право на виступ з сесійної трибуни мають лише представники певних політичних сил. Прикладом цього є останнє пленарне засідання сесії Львівської облради.

За словами депутата-регіонала, усі охочі депутати від фракції ВО «Свобода» мали можливість зачитати свої запити та звернення, однак виступи затяглися у часі, вичерпавши регламент. Відтак, голова обласної ради Олег Панькевич запропонував, аби надалі слово брали лише по одному представнику від кожної фракції. Натомість решту запитів голова ЛОР прочитав «одним пакетом».

«Еталон демократії в тому, що кожен має право на висловлювання своєї думки. А коли на сесії ми бачимо, що мікрофон і слово має тільки «Свобода» - виникають запитання. Треба змінити таку тенденцію. Тому на наступній сесії ми звернемося до інших фракцій з пропозицією внести зміни в регламент щодо забезпечення усіх депутатів обласної ради рівними можливостями для виступів», - наголосив Олег Баран.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ