Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові призначили дату революції – 10 травня

Революція в Україні може розпочатися після 10 травня, щойно закінчаться Великий піст та великодні свята. Такий прогноз сьогодні, 30 березня, під час прес-конференції у Львові зробив політолог, директор Інституту трансформації суспільства Олег Соскін.

На думку експерта, революція може виникнути або в середовищі дрібної буржуазії, або серед люмпену. Не відомо також, де саме виникне революція – на свідомому Заході чи Сході, де експлуатація людей сягнула апогею.

«Український народ мусить і має право це зробити, інакше він не доведе, що є державницьким народом», – додав Соскін.

До революції, на думку експерта, може призвести не фаховість уряду, Нацбанку, які не зважає на зубожіння людей, зростання цін на енергоносії, транспорт, продукти.

«Якщо МВФ не дасть кредит Україні у 3 млрд доларів, можна оголошувати дефол. З грудня минулого року в Україні ввімкнений друкарський станок, на 30 млрд грн збільшилася грошова маса, йде постійна девальвація гривні», – каже він.

Представник львівської ініціативної групи «Український національний фронт» Остап Стахів вважає, що до влади в Україні повинні прийти молоді люди, які не заплямовані владою і корупцією.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ