Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Учні Львівщини зайняли третє місце за результатами Всеукраїнських олімпіад з

За результатами Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін Львівська область займає третє місце в Україні, а претендентами для участі в Міжнародних олімпіадах було визначено 10 учнів загальноосвітніх навчальних закладів області – про це повідомила заступник начальника головного управління освіти та науки Львівської облдержадміністрації Богдана Біляк, повдомила прес-служба Львівської ОДА.

Так, учні  Львівського фізико-математичного ліцею Мародь Вікторія та Чернюх Ігор здобули  бронзові медалі у Міжнародній Менделєєвській олімпіаді  з хімії, що проходила у Санкт-Петербурзі в березні цього року. А учень цього ж ліцею Білий Роман здобув бронзу у ІV Міжнародній математичній олімпіаді в Румунії.

У Міжнародній олімпіаді з фізики, яка  відбулася  в Таїланді (м.Бангкок) з 8 до 20 липня 2011 року, срібні медалі здобули Демкович Ігор та Савицький Ростислав, учні  Львівського фізико-математичного ліцею.

А в Міжнародній олімпіаді з  інформатики  бере участь  Макар Андрій, учень  Львівського навчально-виховного комплексу «Школа І ступеня – гімназія» Личаківського району м.Львова. Олімпіада проходить у Таїланді, м. Паттайя з  20 до 30 липня 2011 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ