Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

„Азовінтекс” Тарути подав документи на конкурс з вибору генпідрядника з будівництва стадіону до Євро-2012 у Львові

Компанія „Азовінтекс”, яка розглядається міською радою як один з головних претендентів на будівництво стадіону до Євро-2012 у Львові, подала документи на розгляд конкурсної комісії з вибору генпідрядника по будівництву стадіону до Євро-2012. Про це у коментарі „Гал-іnfо” повідомив голова робочої групи з питань підготовки до Євро-2012 і член конкурсної комісії з вибору генпідрядника Богдан Бедрило.
„Сьогодні останній день подачі заявок і ми всі чекали цього дня, бо розуміємо, що заява міського голови про те, що він всупереч оголошеному конкурсу підписав договір генпідряду, внесла свої корективи у процес проведення конкурсу. Ми всі розуміємо, наскільки серйозно сприймається позиція міського голови і потенційні інвестори не розуміють всі ті ігри, які відбуваються, - каже Бедрило. – Але щойно я подзвонив до департаменту і станом на сьогодні вже є три заявки на участь у конкурсі, у тому числі „Азовінтекс”.
За словами Бедрила, тому конкурсній комісії приємно, що незважаючи на всі домовленості голови ЛОДА, міського голови, віце-прем’єра та голови ЛОР „Азовінтекс” вирішила взяти участь у відкритому конкурсі. За словами Бедрила, до кінця дня вони очікують ще декілька заявок, а завтра зранку відбудеться засідання конкурсної комісії, яка протягом декількох днів планує визначити переможця.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ