Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Боєць АТО не дочекався допомоги у Львівській ОДА і розбив екран комп'ютера охорони

1/2
Сьогодні, 31 липня, у Львівській ОДА трапився інцидент - боєць АТО не дочекавшись допомоги від чиновників розбив екран комп'ютера охорони.

Про це на сторінці Варта1 повідомив координатор Варти1 Ігор Зінкевич.

"Сьогодні 31.07.2015 о 16:45 в ОДА відбулася неприємна ситуація. За словами свідків, бієць АТО Василь, маючи завтра виїжати в АТО і відвідавши вокзал де йому не дали безкоштовного білету (талону), прийшов в ЛОДА по вул. Винниченка до транспортного відділу. Після першої розмови по телефону з транспортним відділом, його попросили зачекати 5 хв. Хлопчина відчекавши 5 хв. набрав ще раз, але йому так і не допомогли. Зі злості він розбив екран комп'ютера охорони. Наразі його затримала Державна служба охорони і представники ЛОДА розбираються з ситуауцією", - написав Igor Zinkevych.

Як повідомив у коментарі Гал-інфо директор департаменту інфраструктури Львівської ОДА Андрій Щеп'як, дійсно такий інцидент трапився у Львівській ОДА.

"Справді інцидент стався на автовокзалі на вул. Стрийська. Як пояснив керівник автовокзалу, йому квиток пропонували придбати квиток за умови оплати за станційний збір, або ж пропонували посадити його на автобус із нульовим квитком, але він приїхав у Львівську ОДА, де стався конфлікт", - сказав він.

За його словами, через пошкодження майна тепер там вчиняють слідчі дії.

"Має бути все нормально. Ми все розуміємо", - сказав Андрій Щеп'як.

У прес-службі Львівської ОДА також запевнили, що проблема бійця буде вирішена.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ