Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Депутат Лабай попросив вибачення у журналіста "Гал-інфо"

Депутат від фракції БПП у Львівській облраді Іван Лабай попросив вибачення у журналіста "Гал-інфо" Анни Голішевської щодо інциденту, який стався учора, 13 лютого, під час засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я Львівської облради.

Нагадаємо, що депутат Іван Лабай видер телефон у журналіста «Гал-інфо» та витер аудіозапис обговорення, яке було під час відкритого заходу. 

"Депутат визнав, що його поведінка була емоційною і не гідною представника громади і попросив вибачення", - сказала Анна Голішвеська. 

За її словами, він назвав інцидент прикрим непорозумінням і попрохав журналіста вибачити його за завдану моральну шкоду.

"Я прийняла вибачення депутата та вважаю інцидент вичерпаним", - зазначила Анна Голішевська.

Окрім того, свої вибачення журналісту "Гал-інфо" з приводу поведінки депутата висловив голова профільної комісії, депутат Михайло Гичка, хоча він не причетний до цього інциденту. 

Додамо, що редакція Гал-інфо підтримує позицію голови комісії Львівської обласної ради з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, свободи слова та антикорупційної політики Роман Кизими, що питання етичності поведінки депутата від фракції БПП Івана Лабая має бути розглянуте на найближчому засіданні комісії. 
Регламентна комісії Львівської облради розгляне питання депутата Лабая
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ