Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Львівське СІЗО з вул. Городоцької перенесуть на Сигнівку

Депутати Львова затвердили Львівській установі виконання покарань Управління Державної пенітенціарної служби України у Львівській області (№ 19) проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки у промзоні “Сигнівка“ на вул. Збиральній для перенесення Львівської установи виконання покарань з вул. Городоцької, 20. Відповідну ухвалу депутати Львівської міської ради підтримали учора, 21 квітня, на сесії, повідомив кореспондент Гал-інфо.
фото: www.castle-way.com.ua

Відповідно депутати затвердити Львівській установі виконання покарань Управління Державної пенітенціарної служби України у Львівській області (№ 19) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надати земельну ділянку площею 8,3188 га у промзоні “Сигнівка“ на вул. Збиральній у постійне користування для перенесення Львівської установи виконання покарань Управління Державної пенітенціарної служби України у Львівській області (№ 19), перевівши із земель, що не надані у власність або користування, до земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.

Відповідно до ухвали, Львівська установа виконання покарань Управління Державної пенітенціарної служби України у Львівській області (№ 19)  повинна забезпечити виконання пункту 2 ухвали міської ради від 21.03.1996 № 321 “Про надання Управлінню Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області земельної ділянки в промзоні “Сигнівка“  на вул. Збиральній для виносу слідчого ізолятора з вул. Городоцької, 20 при умові каналізування району вул. Полковника П. Болбочана,  вул. Тернової.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ