Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Депутати вигнали рейдерів з вулиці Мучної

Cьогодні, 17 листопада, на вимогу мешканців вулиці Мучної, 20 депутати Львівської міської ради від ВО «Свобода» та члени партії разом з громадою не дозволили приватній структурі захопити їхню прибудинкову територію для проведення будівельних робіт. Про це повідомила прес-служба Львівського міського осередку ВО «Свобода».
Зранку прибудинкову територію будинку №20, що на вулиці Мучній, захопили невідомі люди. Вони зірвали замок з брами мешканців, загородили прибудинкову територію будинку власним парканом та виставили там охорону.

«Мені зателефонували мешканці мого виборчого округу і повідомили про те, що їхню прибудинкову територію захопили невідомі люди і охорона, яку вони виставили, не допускала мешканців до їхніх автомобілів та приватних речей. Разом з журналістами ми прибули на місце, аби з ясувати обставини. Представники фірми забудовника не продемонстрували документів, які свідчили б про право власності на цю ділянку вона належить громаді міста. Проте, коли ми намагалися потрапити на прибудинкову територію цього будинку, охорона виштовхала нас з мешканцями за її межі. Журналістові газети ВО «Свобода» працівник приватної охорони вибив камеру з рук та вдарив по обличчю», - повідомила Ірина Шалаковська.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ