Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Держфінінспектора взяли на хабарі 4000 дол.

Військова прокуратура завершила досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо хмельницького корупціонера-держфінінспектора. Про це повідомила прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

Військовою прокуратурою Хмельницького гарнізону завершено досудове розслідування в кримінальному провадженні за підозрою головного державного фінансового інспектора відділу взаємодії з правоохоронними органами Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 369-2 КК України (одержання неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави).

Установлено, що за 4000 дол. США хабара, отримані упродовж травня-червня 2017 року, вказаний посадовець обіцяв вплинути на службових осіб Городоцького відділу поліції ГУ Нацполіції в Хмельницькій області щодо закриття кримінального провадження.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Городоцького районного суду Хмельницької області для розгляду по суті.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ