Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Городоцька РДА оголосила конкурс на найкращий логотип «Козацьких звитяг»

Городоцька РДА оголошує відкритий конкурс на найкращий логотип Всеукраїнського козацького конкурсу „Козацькі звитяги”, який відбудеться 30-31 липня 2011 року на Полі козацької слави в с. Дроздовичі (Городоцький район). Про це повідомила прес-служба Городоцької РДА.

«Особливих вимог до форми та змісту логотипу немає, вони є довільними, однак повинні поєднувати в собі дух і традиції козацької доби, української культури. Ми не обмежуємо учасників конкурсу в їхніх ідеях, вони можуть подавати кілька варіантів логотипу, а вже фахове журі визначить, чия ідея є кращою і яка емблема символізуватиме козацький фестиваль», - сказав голова Городоцької РДА Юрій Візняк.

Конкурсні роботи треба подати до 1 березня 2011 року за адресою м. Городок, вул. Майдан Гайдамаків, 5 відділ культури Городоцької РДА. За більш детальною інформацією можна звернутися за тел. (231) 3-030 е-mail:[email protected].

За словами Юрія Візняка, туризм - одна із основних складових економічного розвитку Городоцького району. Саме тому великі сподівання покладаються на проведення різноманітних фестивалів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ