Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Колишній працівник податкової міліції – наркобарон

Колишній працівник податкової міліції налагодив постачання психотропів в Україну за допомогою міжнародних поштових відправлень. Поліція спільно з СБУ провела спецоперацію, в результаті якої колишнього посадовця було затримано. Про це повідомив Департамент протидії наркозлочинності Нацполіції України.

Крім того, за місцем свого проживання фігурант облаштував лабораторію з виготовлення амфетаміну. Правоохоронці вилучили в нього лабораторне обладнання із залишками психотропу та прекурсори, що використовуються для його виготовлення.

У правопорушника вилучено 161 пігулку «Екстазі». Наркозасоби призначалися для подальшого збуту на території столиці. Їх вартість за цінами «чорного» наркоринку становить близько 40 тисяч гривень.

Стосовно затриманого відкрито кримінальне провадження за контрабанду психотропів (ст. 305 КК України). Наркопостачальнику загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Таким чином департамент протидії наркозлочинності та Служба безпеки України ліквідували контрабандний канал постачання психотропної речовини «Екстазі» із закордону до України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ