Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Комісія у Львові перевіряє проблемні ділянки – шукають джерело смороду

Голова робочої групи, яка досліджуватиме питання неприємних запахів у Львові, заступник міського голови Володимир Шевчук об 11.30 провів першу робочу нараду на яку були запрошені представники адміністративних районів міста, служби, які мають відношення до транспортування та викидів побутових та виробничих відходів. Висновків поки нема, є припущення. Про це сьогодні, 31 серпня, в коментарі Гал-інфо повідомив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міськради Володимир Рощин.

«Нині триває збір даних. Вже є перші можливі припущення, але про них ще рано говорити, адже попередніх висновків комісії ще нема», - повідомив Володимир Рощин.

За його словами, комісія вже працює на проблемних ділянках міста. Також перевіряють ділянку від заводу «Ензім» та ланку від проспекту Свободи до вул.. Б. Хмельницького, до очисних споруд.

«Перед комісією поставлені завдання до завтрашнього дня, 1 вересня, окреслити перелік проблемних питань по районах Львова. До проблемних питань відносимо: концентрацію запахів, час, коли їх найбільше чути, як погода впливає на появу запаху, проблемні ділянки каналізації, які йдуть по руслу річки, можливості скиду стоків в каналізацію. Все це опрацюють та будуть зроблені висновки», - повідомив він.

Володимир Рощин також зазначив, що вивчити та просто закрити питання смороду у Львові не вийде: «Комісія працюватиме відкрито та ретельно. Ця проблема потребує нагального вирішення. Треба буде виділяти кошти та приймати конкретне рішення».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ