Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Комуністи готують на 1 і 2 травня провокації - СБУ

Комуністи готують на 1 і 2 травня провокації із залученням спортсменів. Про це в ефірі "5 каналу" заявив радник голови СБУ Маркіян Лубківський.

"Провокації на 1 і 2 травня готують комуністи. Їх представники бігають по спортивним клубах Львова та інших обласних центрів для того, щоб залучати спортсменів до акцій 1 і 2 травня. Це абсолютно провокативні дії. Звичайно, їм на зустріч ніхто не піде. У Львові, Чернігові, Вінниці та Києві такі спроби були", - сказав він.

Як повідомляв УНН, лідер Компартії України Петро Симоненко заявив, що комуністи вийдуть на першотравневий мітинг у Києві разом з ветеранами.

Нагадаємо, департамент суспільних комунікацій Київської міської державної адміністрації звернувся до Мінкультури з проханням погодити проведення акції комуністів на території Національного музею історії Великої вітчизняної війни 1 травня. Міністерство культури офіційно відмовило КМДА у наданні такого погодження акції комуністів на території Музею ВВВ, оскільки це суперечить закону України “Про музеї та музейну справу”.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ