Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Лесю Гонгадзе поховають на кладовищі в Брюховичах

Завтра, 1 грудня о 19.30 відбудеться парастас та прощання з Лесею Гонгадзе у Преображенській церкві, що на вул Краківській. Як зазначив сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий, Леся Гонгадзе була особливою жінкою, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Цієї ночі померла Леся Гонгадзе. Мама, яка любила свого сина, яка любила всіх нас, людина, яка завжди мала дуже велику позитивну енергію. Попрощатися можна буде завтра о 19.30 год в Преображенській церкві. Також о 12.00 в понеділок буде молитва у Преображенській церкві і після цього процесія піде в сторону Брюховицького кладовища. Така воля родини, там поховані батьки, там буде похована Леся Гонгадзе.

Вона хворіла, але дуже мужньо трималась. Ми мали пропозиції, щоб скерувати її в лікарню. Вона відмовилась, вирішила залишитись вдома. Це особлива жінка. Я щасливий, що в житті з нею був знайомий. Вона не плакала, не жалілась, вона жила, вірила у свого сина, у всіх нас, вона постійно згадувала своїх онуків», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ