Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська філія „Азовінтексу” розширює штат

Компанія з будівництва стадіону у Львові «Азовінтекс» оголошує набір працівників у львівську філію. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.
Компанії необхідні працівники таких спеціальностей: економіст, бухгалтер, секретар-референт, прибиральник, водій автотранспорту, машиністи ескаватора, слюсар електрики, електрики по наладці, енергетики, електромонтери, електромонтажники силових мереж і електрообладнання.
ВАТ "Проектно-будівельне підприємство "Азовінтекс" - компанія з штаб-квартирою в Маріуполі, з філіалами в кількох містах України та Росії. Заснована у 1996 році. Власники - Сергій Тарута (50%) та Олександр Тарута (50%). Перспективний план розвитку на 2008-2010 роки передбачає реалізацію проектів на 5,2 млрд грн. Основна спеціалізація - будівництво промислових та житлових об’єктів, проектно-вишукувальні роботи, виготовлення бетону, бетонних та залізобетонних конструкцій та інше. Протягом останніх трьох років компанія виконала робіт на понад 500 млн доларів США і в цьому році на 287 млн доларів США.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ