Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські депутати просять припинити міняти губернаторів, як рукавички

«Влада поміняла чотирьох губернаторів менш ніж за два роки, але стан справ не покращився. Проблема в провалі державної економічної політики щодо нашого регіону у вже традиційному недофінансуванні Львівщини», - про це сьогодні, 3 листопада, під час засідання сесії Львівської міської ради заявив депутат Львівської міськради від РХП Богдан Панкевич.

«Рейки розбиті, струму в мережі нема, а вони машиніста міняють. Це чистої води популізм. Вже третій президент обіцяє залишати кошти в бюджетах міст та регіонів – і не виконує своїх обіцянок. Віддайте наші кошти на місця і тоді Україна розвиватиметься», - заявив Богдан Панкевич.

За його словами, через постійну кадрову ротацію інвестори відмовляються працювати у Львові.

Після Миколи Кметя губернаторами призначають іногородніх, або тих, хто перебрався в Київ: «Якщо людина тут тимчасово, то і не буде дбати так добре, як той, кому тут жити і постійно дивитися людям в очі. Ми нічого не маємо проти нового керівника Львівщини, але знову піде кілька місяців на заміну команди і вникнення в суть справ. А там і до чергової рокіровки недалеко – адже результатами виборів до ВР влада точно буде незадоволена».

«Ми вимагаємо припинення пост-радянської практики безвідповідального адміністрування нашим регіоном. Вимагаємо перегляду бюджетного процесу з метою залишення основних надходжень у розпорядженні міста Львова і регіону в цілому», - заявив Богдан Панькевич.

Додамо, що за цю заяву проголосувала більшість Львівської міської ради. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ