Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські комунальники привели снігоприбиральні машини в бойову готовність

Львівські комунальники готові до снігопадів. Як повідомив у коментарі „Гал-info” директор ЛКАТП № 1339 В’ячеслав Корнієнко, 40 одиниць техніки, які є на балансі підприємства, готові до того, аби прибирати місто від снігу. „Хоча ця техніка – лише половина від того, що потребує місто”, – каже він.
 В кожен район міста, крім Сихівського, буде скеровано по 7-8 машин, які забезпечуватимуть прибирання вулиць від снігу та посипання доріг і тротуарів піскосумішшю.
У Сихівському ж районі прибирання здійснюватиме АТП „Львівське”, яке виграло тендер, оголошений Сихівською районною адміністрацією. Крім того, майже кожна райадміністрація має угоди з приватними підприємствами на використання їхньої техніки та працівників у разі потреби.
Що ж до піскосуміші, то наразі комунальники мають у запасі 2, 5 тисяч кубів солі з піском з минулого року. Її вистачить на півтора місяця.
Комунальники наразі не мають інших способів зробити лід менш слизьким, аніж суміш солі з піском, яка виникає нарікання у львів`ян через побіління взуття. „Є різні хімічні речовин, хлориди, але вони ще гірші. Бо крім впливу на взуття, вони ще й впливають на здоров`я людей”, – каже Корнієнко.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ