Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Лясковська про РНБО: За три роки ходіння по судах це вперше, коли до нас прислухалися

Міські депутати задоволені розмовою з представниками РНБО, яка відбулася між ними, а також на зустрічі в мера Львова Андрія Садового.
Про це у коментарі „Гал-info” повідомила голова постійної комісії природокористування, охорони довкілля та благоустрою у Львівській міській раді, депутат Віра Лясковська.
 „На зустрічі з представниками РНБО ми передали всі документи пов’язані з резонансними справами викрадених ділянок під автозаправки та частини Брюховицьких лісів, – сказала зокрема Лясковська. – На зустріч з мером Львова Андрієм Садовим представники РНБО пішли після двох днів роботи в обласній адміністрації”.
За словами Лясковської, представники РНБО забрали частину документів по гучних справах з собою, до Києва: „Решта документів, на їхнє прохання, ми підготуємо разом із депутатом Тетяною Крушельницькою, у тому числі всі рішення судів по цих справах”.
За словами депутата, вони задоволені приїздом РНБО, оскільки представники Ради дуже детально й прискіпливо цікавилися фактами наведеними депутатами, докладно нотуючи реквізити та назви фірм, задіяних у справах.
„Це вперше за трирічний час після ходіння по судах до нас так прислухалися – каже Лясковська. – Ми також передали нові матеріали по військових складах у Брюховичах”.
За словами Лясковської, на зустрічі з мером Львова Андрієм Садовим з представниками РНБО депутати обговорили потребу проведення позачергової сесії Львівської міськради, на якій було би винесено на обговорення усі резонансні питання міста. Також депутати домовились про те, що всі нові справи, виявлені у Львові передаватимуть відтепер напряму у РНБО.
Нагадаємо, 6 листопада Президент України Віктор Ющенко дав доручення голові РНБО Іванові Плющу провести комплексну перевірку дотримання земельного законодавства на Львівщині.
У рамках цього доручення Львівщину відвідали керівник департаменту з питань економічної, соціальної і екологічної безпеки РНБО Андрій Сменковський та співробітник цього департаменту Ігор Ненахов.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ