Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міліція порушила справу через загибель людини в ДТП за участі екс-мера Києва, депутата Омельченка

Міністерство внутрішніх справ порушило кримінальну справу за фактом смерті пішохода в дорожньо-транспортній пригоді за участю депутата Верховної Ради від НУНС Олександра Омельченка. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко. Про це повідомило радіо "Свобода".


За словами голови МВС, він особисто не втручається в цю справу, однак, за наявною в нього інформацією, Омельченко дав всі необхідні свідчення й пройшов всі необхідні експертизи.

«Автомобіль рухався зі швидкістю близько 70 км/год, за кермом був тверезий депутат», – повідомив Луценко.

Він наголосив, що розслідування ДТП перебуває у віданні МВС, але якщо експертиза покаже безпосередню провину депутата, справу передадуть до Генеральної прокуратури.

За словами Луценка, як показує практика, попереднє слідство за такими справами займає близько двох місяців, однак з урахуванням новорічних і різдвяних свят ця справа стане більш зрозумілою тільки в березні.

Олександр Омельченко 25 листопада, перебуваючи за кермом власного автомобіля, збив на смерть 48-річного пішохода на Столичному шосе на в’їзді в Київ. Депутат перебував на місці події до завершення оформлення ДАІ матеріалів, а також пройшов медичну експертизу, яка засвідчила, що він був тверезий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ