Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міське управління охорони здоров’я готове перепрофільовувати не тільки відділення, а й цілі лікарні

У Львові передбачили 770 резервних ліжок для хворих га грип та ГРЗ. Про це сьогодні, 3 листопада, під час прес-конференції повідомив начальник управління здоров’я Львівської міськради Володимир Зуб.

За його словами, сьогодні хворі лікуються у відділеннях семи міських медичних установ. Але насамперед мова йде про лікарню на вулиці Мушака та Лікарню швидкої медичної допомоги. «Ми намагаємося створити такі умови, щоб хворі на грип не пересікалися із іншими хворими, тому корпус 4 міської лікарні по вул. Мушака  перепрофільовано виключно для цих потреб», – розповів Володимир Зуб. Хворі з ускладненнями направляються в Лікарню швидкої медичної допомоги. «Зараз ніхто не може передбачити ситуацію. Якщо буде потрібно, ми можемо додатково розмістити хворих і в інших установах, зокрема у пульмонологічному корпусі 4-ої міської лікарні та в 5-й міській комунальній лікарні ”, – розповів він.

 

Терапевтичний корпус 4-ї міської клінічної лікарні, що на вулиці Мушака, 54 був перепрофільований 30 жовтня. Таке рішення було прийнято для того, щоб запобігти контактові хворих з іншими пацієнтами медичних закладів.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ