Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мостиські прикордонники викрили нові схеми перевезення контрабанди

Учора, 9 листопада, у пункті пропуску „Смільниця” прикордонники присікли спробу незаконного перевезення через кордон України 220 пачок цигарок. Як розповів „Гал-іnfо” прес-секретар Мостиського прикордонного загону Роман Стахів, порушники винайшли вельми оригінальний спосіб для перевезення контрабанди. Вони діяли за такою схемою: громадянин Польщі в’їхав на територію України на своєму автомобілі „Мерседес”, завантажив паливний бак цигарками, заявив, що авто потребує ремонту, і українець, водій автомобіля „Фольскваген-Пассат”, мав би відбуксирувати „Мерседес” до Польщі.
Проте під час спільного прикордонно-митного огляду схованку було виявлено. Котрабанду та транспортні засоби вартістю близько 24 тисяч гривень вилучено.
Окрім того, за минулий день прикордонники пункту пропуску „Шегині” затримали нашого співвітчизника, котрий намагався на автомобілі „Рено” перевезти до Польщі два поліетиленові пакети із зеленою речовиною рослинного походження, попередньо, наркотичною речовиною, вагою 280 грамів. Схованку водій облаштував під ковриками на підлозі авто.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ