Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На Львівщині стартує спартакіада серед депутатів

На Львівщині стартує спартакіада серед депутатів обласної, міських (міст обласного значення), районних, міських, сільських та селищних рад, - Ольга Ведернікова, управління фізичної культури та спорту ЛОДА.

На виконання розпорядження голови Львівської обласної ради від 7 квітня 2017 року № 551 «Про проведення у 2017 році V Спартакіади серед депутатів обласної, міських (міст обласного значення), районних, міських, сільських та селищних рад» та відповідно до рішення організаційного комітету з підготовки та проведення обласної Спартакіади депутатів від 24 квітня 2017 року зональні змагання відбудуться:

6 травня

І група у м. Червонограді (Червоноградська міська рада, Сокальська районна рада, Бродівська районна рада, Кам'янсько-Бузька районна рада й наразі розглядається питання про допуск команди Дрогобицької міської ради);

ІІ група у м. Старий Самбір (Старосамбірська районна рада, Турківська районна рада, Мостиська районна рада, Самбірська районна рада);

ІV група у м. Миколаєві (Миколаївська районна рада, Пустомитівська районна рада, Жидачівська районна рада, Сколівська районна рада).

13 травня

ІІІ група у м. Жовкві (Жовківська районна рада, Буська районна рада, Перемишлянська районна рада, Городоцька районна рада, Яворівська районна рада);

Приїзд команд на змагання - до 10:00 год.

10:00 - 10:30 год. – мандатна комісія;

10:30 - 10:45 год. – урочисте відкриттязмагнаь;

11:00 год. – початок змагань.

Програма спартакіади передбачає змагання у п'яти видах спорту: футзал, волейбол, настільний теніс, шахи і шашки.

Переможці змагань у чотирьох зонах візьмуть участь у фінальних змаганнях V обласної спартакіади Львівщини серед депутатів обласної, міських (міст обласного значення), районних, міських, сільських та селищних рад, що відбудуться 20 травня ц.р. у приміщенні спортивного комплексу НУ «Львівська політехніка» (м. Львів, вул. У.Самчука, 14).

За результатами фінальних змагань обласної спартакіади буде сформовано збірну команду депутатів Львівської області, яка візьме участь у фінальній частині Всеукраїнської спартакіади серед народних депутатів України всіх рівнів. Всеукраїнський фінал заплановано провести 12-17 червня ц.р. у м. Чорноморську (Одеська область).

Загальну координацію з організації спартакіади 2017 року серед депутатів здійснює управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації. Відповідальність за якісне проведення змагань на місцях покладається на голів районних рад тих територій, де будуть відбуватися зональні змагання.

Координацію організації зональних змагань, організацію та проведення обласних фінальних змагань, формування збірної команди Львівщини та забезпечення її участі у фінальній частині Всеукраїнської спартакіади серед народних депутатів України всіх рівнів здійснює Львівська обласна організація фізкультурно-спортивного товариства "Спартак"(голова Віктор Первачук).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ