Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На ПП «Мальховіце-Нижанковичі» планують облаштувати піший перехід

Наприкінці минулого тижня відбулося засідання комісії з питань пунктів пропуску та прикордонної інфраструктури в рамках українсько-польської Міжурядової координаційної ради з питань міжрегіонального співробітництва. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Львівську обласну раду на заході представляв заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк. Учасники засідання обговорили стан та перспективи прикордонної інфраструктури в пунктах пропуску на українсько-польській ділянці кордону.

Зокрема ознайомились із інформацією про стан справ, пов’язаних із будівництвом автомобільного пункту пропуску «Мальховіце-Нижанковичі» в частині облаштування інфраструктури для пішохідного руху.

«Львівська обласна рада підтримує і готова сприяти цьому проекту. Що важливо - зараз організовується конкурс на розробку проектно-кошторисної документації пункту пропуску «Мальховіце-Нижанковичі». Щодо самого пішого переходу - нині треба внести зміни в угоду між українською і польською стороною, аби його передбачити. На це вже є попередня згода польської сторони. Від України у Підкарпатському воєводстві тепер чекають на ноту із пропозицією про внесення відповідних «пішохідних» змін до Угоди. Переконаний – зволікань не буде. Процес не одного дня, але головне – його запустити», - зазначив Володимир Гірняк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ