Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На соціальну підтримку дітей додатково спрямують понад 953 млн грн

На соціальну підтримку дітей додатково з Державного бюдженту до кінця 2011 року буде виділено 953,3 млн. гривень. Відповідна постанова схвалена на засіданні Кабінету Міністрів України 21 листопада ц.р., яка передбачає збільшення загального обсягу субвенції на виплату соціальної допомоги. За рахунок цих коштів будуть здійснені виплати допомоги сім'ям з дітьми, малозабезпеченим сім'ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам. Про це повідомила прес-служба Міністерства фінансів.

Окрім того, з метою забезпечення фінансовими ресурсами фактичних нарахувань такої допомоги передбачено перерозподіл річних обсягів даної субвенції з державного бюджету місцевим.Таким чином, буде забезпечено своєчасну та в повному обсязі виплату соціальної допомоги.

Наразі зазначена постанова, відповідно до вимог бюджетного законодавства, знаходиться на погодженні в Комітеті Верховної Ради України з питань бюджету. Після погодження Комітетом будуть ліквідовані всі затримки з виплати допомог, а соціальна підтримка буде забезпечена повною мірою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ