Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Обвинувачуваним у „справі Федишина” пред’явили звинувачення

Трьом затриманим обвинувачуваним та одному, що наразі перебуває у розшуку, які проходять по справі замаху на львівського бізнесмена, власника ринку «Шувар», депутата ЛМР від БЮТ Романа Федишина, пред‘явили звинувачення. Про це в коментарі «Гал-info» повідомив Роман Федишин. За словами Федишина, після зачитання обвинувачення суд оголосив перерву до 11 години ранку четверга, 8 листопада.
Як зазначив Федишин, в нього немає підстав сумніватися, що підсудні, що були присутні сьогодні в суді, та ще один злочинець, що перебуває у розшуку є винними у замаху на його життя, в результаті якого на місті вибуху загинула неповнолітня дівчинка.
Нагадаємо, що правоохоронці затримали замовника, посередника та одного з виконавців вибуху, що був вчинений на Федишина 26 жовтня 2006 року на ринку «Шувар». Ще одного підозрюваного наразі розшукують. Як заявляв тодішній начальник УМВСУ в Львівській області Віталій Максимов, зловмисники хотіли лише налякати бізнесмена.
Замовив злочинців один із керівників ринку. Затримані зізналися вскоєному і зараз перебувають у СІЗО. Один із них раніше був двічі засуджений. Виконавці самі виготовили вибуховий пристрій, і навіть випробували подібний напередодні. Жодних політичних мотивів, про які говорили однопартійці пана Федишина, правоохоронці не виявили.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ