Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Організатори львівського "фестивалю рівності" сидять на Банковій, - Балога

Справжніми організаторами подій з побиттям учасників Фестивалю рівності у Львові є люди з Банкової. Мета - дискредитація міського голови Львова Андрія Садового. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав народний депутат Віктор Балога.

"Впевнений, що час і місце, так званого, Фестивалю рівності не є випадковими. І організатори цього дійства - це аж ніяк не ті люди, які ними представляються. Справжні автори цієї ідеї сидять на Банковій.

Чому я так вважаю? Свого часу абсолютно штучно було створено події в Мукачеві, бо потрібно було зробити з Балоги уособлення всього зла. Зараз потрібно підбити ще одного конкурента - Андрія Садового, який не хоче йти в коаліцію, і який становить потенційну загрозу на наступних виборах. От руками СБУ і активізували всіх праворадикалів.

А справжні проблеми - такі як війна, падіння економіки, бідність, корупція, нікого не цікавлять. Йде боротьба Банкової з елітами, і їм байдуже, які наслідки будуть для країни. Вони вирішують свої питання, а все решта для них не має значення". - пише він.

Впевнений, що час і місце, так званого, Фестивалю рівності не є випадковими. І організатори цього дійства - це аж ніяк н...

Опубліковано Віктором Балогою 20 березень 2016 р.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ