Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Підлеглі Колеснікова відмовилися від службових автомобілів та мобільних

Міністерство інфраструктури України не використовуватиме кошти державного бюджету на службовий автотранспорт та мобільний зв'язок. Відповідно до доручення Віце-прем'єр-міністра України – Міністра інфраструктури Бориса Колеснікова Міністерству інфраструктури України заборонено здійснення видатків на придбання автомобілів, мобільних телефонів, транспортні послуги та послуги мобільного зв'язку, повідомляє прес-служба міністерства.

Відтак Міністерство відмовилося від транспортних послуг.

З метою економії цього року співробітники Мінінфраструктури також не використовуватимуть службові мобільні телефони.

Сьогодні, 16 січня 2012 року, у зв'язку з відсутністю подальшої потреби на закупівлю послуги з перевезення пасажирів наземним транспортом (60.23.1) відповідно до частини 1 статті 30 Закону України «Про здійснення державних закупівель» від 01.06.2010 № 2289-VІ Мінінфраструктури відмінило торги на закупівлю послуги на перевезення пасажирів наземним транспортом (на квітень-грудень 2012 року).

Довідка

На балансі Міністерства інфраструктури легкові автомобілі та мобільні телефони не обліковуються, протягом 2011 року не здійснювалась оплата послуг мобільного зв'язку.

Для забезпечення Міністерства транспортними засобами у 2011 році було укладено договір на транспортні послуги, термін дії якого закінчився 31.12.2011.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ