Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Рідна донька зробила Івана Бунзила бомжем, а допомогли їй в цьому колишні правоохоронці

Рідна донька зробила Івана Бунзила бомжем – вона разом із своїм чоловіком вирішила незаконно заволодіти помешканням батька і, підробивши документи, продала його житло. У цьому молодим людям допомогли колишні правоохоронці – цю інформацію оприлюднив сьогодні, 22 листопада, на прес-конференції голова Громадської організації „За права людини” Анатолій Комаров.
Як розповів постраждалий, його дочка Мар’яна жила разом з матір’ю, колишньою дружиною пана Івана, в двокімнатному помешканні на вулиці Лінкольна. Коли донька вийшла заміж, їй стало затісно жити разом із матір’ю та вітчимом, і вона вирішила заволодіти квартирою батька з тим, щоб продати та купити квартиру на своє ім’я.
„Підпавши під вплив свого нареченого, дівчина погодилась реалізувати план із продажу спільного із батьком житла, аби купити нове помешкання, та оформити його вже суто на себе. Слід було лише знайти нотаріуса, котрий за певну „винагороду” посвідчив би їй генеральне доручення для розпорядження батьківською часткою. Порадившись, вона дійшла висновку, що на такий ризик за гроші може піти приватний нотаріус Антон Хом’як, котрий мав старі зв'язки з правоохоронними органами. Нотаріус і справді видав потрібний папірець. Невдовзі батько (Іван Бунзило) після гостини у молодят потрапив до лікарні з черепно-мозковою травмою. За час його перебування в лікарні було оформлено документи та продано квартиру. Коли постраждалий вийшов з лікарні та подзвонив у власні двері, їх відкрив невідомий молодий чоловік і повідомив, що він купив це житло”, — розповів Анатолій Комаров.
Судова справа тягнеться вже віддавна і лише днями прокуратура Шевченківського району  Львова пред’явила обвинувачення учасникам та виконавцям квартирного ошуканства.
До кримінальної відповідальності хочуть притягнути нотаріуса, який завірив підроблені документи та доньку Івана Бунзила за шахрайство. Про дивні ж обставини черепно-мозкової травми, яка, за висновками лікарів, є причиною удару важким предметом, взагалі нічого не сказано.
Цікавим є той факт, на злочинну оборудку пішли колишні правоохоронці — екс-заступник начальника УМВСУ у Львівській області Антон Хом'як, нині приватний нотаріус, який, власне і завірив документи, та його племінник — колишній працівник УДАІ області.
До Антона Хом’яка „Гал-іnfо” не вдалося додзвонитися, оскільки в нотаріуса вимкнений телефон.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ