Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

Рятувальник ДСНС допомогла жінці, яка народила дитину просто в кущах

ДСНС
ДСНС
ДСНС
ДСНС
1/2
На Донеччині рятувальник 91-ої професійної пожежної частини Головного управління ДСНС України у Донецькій області (м. Гірник ) Неля Чечета допомогла жінці, яка просто в кущах народила дитину, повідомляє прес-служба ДСНС.

Жінка, почувши стогони, які лунали поруч із підрозділом, побігла на допомогу. Під час обстеження кущів вона виявила жінку та щойно народжену нею дитину, які лежали на землі. 

Керівник рятувального підрозділу ДСНС допомогла жінці з дитиною добратися до службового приміщення та надала їм необхідну першу долікарську допомогу. 

Лише завдяки впевненим та рішучим діям рятувальниці життю породіллі та дитини на теперішній час нічого не загрожує. Матір та немовля доставлено до Селидівського пологового будинку. За попередньою інформацією, стан їх здоров’я задовільний. 

Стурбований, але щасливий батько новонародженого хлопчика висловив щиру подяку працівнику ДСНС за небайдужість та професійні дії. Чоловік зауважив: «Завдяки вашій допомозі наш син побачив світ. Дякую за порятунок життя моїх дружини та сина».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ