Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Рятувальники Вінницької області отримали обладнання на суму понад мільйон гривень

10 серпня, в рамках міжнародної співпраці між містами побратимами смт Літин та м. Вольштин (Республіка Польща), рятувальники 7-ої Державної пожежно-рятувальної частини отримали від закордонних колег аварійно-рятувальне обладнання. Про це повідомила прес-служба ДСНС України.

Польські вогнеборці передали українським рятувальникам спецоснащення «Nike kraftverktyg» швецького виробництва, призначену для створення високого тиску гідравлічних механізмів з можливістю підключення двох одночасно працюючих інструментів. Серед подарунків два домкрати «Nike kraftverktyg», які використовуються при проведенні рятувальних і монтажно-демонтажних робіт, де необхідно здійснювати підйом і переміщення вантажів на невеликі відстані. Ще вогнеборці отримали розтискувач того ж виробника, призначений для розжимання, розширення, а також стягування будівельних конструкцій. Від Літинської районної Державної адміністрації рятувальники отримали компресор для заправки апаратів на стисненому повітрі.

Голова Літинської селищної ради вручив бійцям Державної пожежно-рятувальної частини 20 пар універсальних гумових чобіт «Harvik», які будуть захищати бійців від холоду та вологи, механічного впливу.

У свою чергу начальник Головного управління ДСНС України у Вінницькій області полковник служби цивільного захисту Руслан Шевчук висловив вдячність керівництву Літинського району та смт Літин, керіникам органів влади м. Вольштин Великопольського повіту Республіки Польща, Повітового командування Державної пожежної служби у м. Вольштині, за сприяння бургомістра Войцеха Ліса та коменданта Повітового командування Рафала Коцємба.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ