Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Садовий обіцяє високі стандарти життя

Сьогодні, 21 листопада, у Львові, у конференц-залі стадіону «Арена Львів» розпочалася найбільш авторитетна подія у галузі туризму в Україні - туристичний форум «Перемагай з Левом!». «Інвестор приходить в ті міста, які є комфортні, де привітні люди, де високий рівень безпеки. Коли ми плануємо завтрашній день Львова, ми бачимо це місто на орбіті великих мегаполісів світу», - зазначив під час брифінгу з нагоди відкриття Форуму міський голова Львова Андрій Садовий, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Дякую організаторам, за те, що така мила атмосфера. Друга подяка - гостям, які приїхали з різних куточків світу. Ми будемо мати кращу можливість пізнати досвід різних міст і організацій», - зауважив міський голова Львова Андрій Садовий.

Також він підкреслив: «Туризм - це дуже велика і потужна індустрія. Львів впевнено іде цією дорогою. Ця дорога веде до успіху. Ми маємо бути містом, яке дає великий сервіс послуг, де мешканець, який тут живе задоволений стандартами життя. Туризм успішний в тих містах, де комфортно жити. Щодо розвитку інфраструктури - ми у Львові хочемо збудувати виставковий комплекс, маємо намір збудувати конгрес-хол з відповідним готелем високого рівня. І краще розширювати те, що є».

Зазначимо, Форум відбувається вже четвертий рік поспіль, а головною темою у цьому році обрали діловий туризм та організацію мега-подій, адже на сьогодні ці два напрямки є найбільш перспективними для розвитку туризму в світі.

Організатор Форуму «Перемагай з Левом!» Андрій Сидор каже: «Наш Форум – одна з великих подій відбувається на стадіоні. Ми поговоримо про те, як використовувати інфраструктуру після великих подій, таких як ЄВРО, як задіювати стадіони не тільки для футболу. Ми будемо говорити про туристичні центри. Майже всі туристичні центри, які існують в Україні приїхали до нас на форум. Ми будемо говорити про події, які пов'язані з конференціями, а не тільки з фестивалями. Сподіваюся, нам вдасться пропустити це через себе і у Львові залишиться хороший досвід. Львів - місто, яке хоче вчитися».

Довідка:

Учасниками Форуму стали понад 200 осіб - представників туристичної галузі з цілої України та закордону. А серед доповідачів Форуму провідні туристичні експерти з Барселони, Лондона, Генуї, Кракова, Берліна і інших відомих туристичних міст Львова та Європи.

На учасників Форуму очікує насичена програма, адже паралельно будуть відбуватись дві сесії, окрім обговорення питань ділового туризму та організації мега-подій, також учасники зможуть почути про успішний досвід організації туристично-інформаційних центрів у різних містах України та Європи. Слід зазначити, що участь у Форумі візьмуть представники всіх українських міст, де діють туристично-інформаційні центри.

Ще однією родзинкою Форуму стане семінар «Україна на туристичній мапі світу», під час якого провідні європейські експерти в галузі туризму спільно з представниками українського туристичного бізнесу будуть визначати, що Україна може запропонувати туристам для того, щоб залишитись на туристичній мапі світу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ