Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Садовий порівняв депутатів із шкідниками

Багато таких речей, які мають у місті успіх, колеги-депутати чомусь не сприймають та пропонують ліквідувати. Ми будемо діяти в межах чинного законодавства, щоб недопустити руйнації міста. Про це сьогодні, 11 січня, під час брифінгу заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

Прийнята ухвала по бюджету Львова на 2012 рік, за словами Садового,фактично змушує ліквідувати центри соціального обслуговування мешканців, диспетчерську службу.

«Це означає спричинити колапс в місті», - заявив Андрій Садовий.

За його словами, це питання стосується всіх: «Депутати, які приходять у сесійну залу, повинні думати про розвиток міста, що корисного зробити, а не займатися шкідництвом. І це ми побачили під час тих зауваг, які вони зробили до бюджету».

Садовий не поділяє позиції депутатів зі «Свободи», на пропозицію яких, стаття "промоція міста" схудла на 650 тис. грн. (було 1,2 млн грн).  

«Таким чином в Луганську та Одесі ми доносили нашу ідеологію, патріотичне спрямування. Люди починають по іншому сприймати Україну та любити україну і тисячі мешканців сходу України приїздять до Львова і переконуються у твердості наших національних ідеалів. Колеги-депутати звикли працвати по іншому – це виходити за трибуну, робити голосну заяву і на цьому вважати, що все – для держави Україна все зроблено. Так не буває», - підсумував Андрій Садовий.

Він також згадав про інвестиційну діяльність: «Інвестиції самі до Львова не прийдуть. І ту невелику суму яку ми закладали гна інвестиційну діяльність, а це 300 тис грн депутати теж скасували, тому на інвестиційну діяльність в цьому році пропозиція - нуль, на просування міста також пропозиція нуль. Це, на мою думку, абсурдальність!.. Забрати 10 млн грн з житлово-комунальної сфери – це поставити під удар функціонування міста. За які кошти ремонтувати дахи, наводити порядок у підвалах? Це свідчить про фідсутність розуміння окремих депутатів взагалі процесів функціонування міста».

«Цілий грудень ми працювали над бюджетом. Надзвичайно важка ситуація. І ця пропозиція яку виконавчим комітетом була подана на голосування сесії, була збалансована. Ми максимально скоротили кошти на управління, ми максимально скоротили кошти на будь-яке приміювання. Фактично, в цьому році чиновники будуть мати зарплату, яка за окладом буде нижча ніж зарплата двірника. Чим ми це будемо надолужувати? Буде оптимізація чисельності. Ми, починаючи з цього тижня, будемо проводити серйозні зустрічі по всіх управліннях і департаментах, будемо вишуковувати ресурси, і, як мінімум ,100 людей будуть вивільнено з органів управління, тому що немає інших варіантів. Ми на це йшли свідомо», – заявив Андрій Садовий.

Пропозиції до бюджету, які вчора (10 січня) були озвучені «Свободою», Садовий назвав непродуманими.

«Вони призводять до руйнівних процесів у місті. Якщо ми їх реалізуємо то місто Львів відкинеться на п’ять, шість років назад. Я з тим непогоджуюсь, тому сьогодні юристи та фінансисти працюють над тим щоб був якісний варіант бюджету», - зазначив Андрій Садовий.

Нагадаємо, загальний обсяг доходів міського бюджету на 2012 рік затверджено у розмірі 2 млрд 424 млн 462,1 тис. грн., у тому числі, загальний фонд міського бюджету становить 1 млрд 502 тис. 218,9 грн. Загальний обсяг видатків міського бюджету на 2012 рік прийнято у розмірі2 млрд 501 млн 408,2 грн., у тому числі: загальний фонд – 2 млрд 96 млн 343,7 грн., бюджет розвитку – 281 млн 735,1 тис. грн.

Під час розгляду на сесії ухвали про міський бюджет Львова на 2012 рік враховано пропозиції змін до бюджету, зокрема, на інвестиційну діяльність зменшено видатки на 300 тис грн. Також зменшено видатки бюджету на промоцію міста на 650 тис грн.

Фото - volgograd.ru

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ