Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

СБУ підозрює "Укрспецсистеми" в махінаціях на 112,7 млн гривень

Служба безпеки України підозрює компанію "Укрспецсистеми" в махінаціях на 112,7 млн гривень. Про це повідомляється на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень.

Відзначають, що 13 квітня 2017 року слідчий суддя Шевченківського районного суду розглянув клопотання старшого слідчого СБУ Шапакіна О.В., по матеріалам кримінального провадження.

"Фінансово-господарські операції проведені ДП "УСС" по ланцюгу постачання з ТОВ "Епос", ТОВ "Інтесис", ТОВ "Компанія "Версія", ТОВ "Універсальні інформаційні технології" та ТОВ "Діалінк" за період 2014-2015 років ймовірно призвели до розтрати або привласнення державних коштів шляхом придбання товару по значно завищеним цінам, ввезеного на територію України без сплати необхідних платежів та відсутністю підтверджуючих документів щодо його походження, що призвело до безповоротної втрати активів державного підприємства "УСС" та нанесення збитків державі на загальну суму 112 736 092 гривень та подальшої легалізації коштів, що підтверджено висновком дослідження Головного управління ДФС у м. Києві від 27.10.2016", - відзначають в повідомленні.

Нагадаємо, СБУ затримала в Кропивницькому кіберполіцейського-хабарника. Поліцейський вимагав від місцевого ІТ-спеціаліста 4 тисячі доларів.

РБК Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ