Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Севастополь отримав перший новий тролейбус львівського заводу

У Севастополі пройшла презентація першого з 10 тролейбусів Львівського автомобільного заводу, які будуть придбані та надійдуть в місто до кінця року, повідомило е-Крим.

За даними прес-служби Севастопольської міської державної адміністрації, машина зробила пробну поїздку по міському кільцю. «Проблемним питанням в оформленні договору зі Львівським автомобільним заводом стала гарантія на транспортування тролейбусів в Севастополь. Але нам вдалося знайти рішення, яке влаштувало обидві сторони. На цей час оформляється страховка, яку забезпечує завод, ми проплачуємо 30 відсотків передоплати, а в момент прибуття в Севастополь здійснюємо оплату всієї суми », - розповів голова міської адміністрації Володимир Яцуба.

За його словами, бузковий колір нового тролейбуса був обраний як «найбільш модний у світі».

Одночасної з постачанням тролейбусів у Севастополь очікують, що в місті почне роботу сервісний центр ЛАЗу.

Як повідомляло агентство е-Крим, найближчим часом в Севастополь планується надходження партії нових тролейбусів для підприємства «Севелектроавтотранс». У поточному році з державного бюджету для закупівлі тролейбусів для Севастополя було виділено 20 млн. грн. У наступному році очікується виділення ще 44 млн. грн. Зараз на міських маршрутах працюють 93 тролейбуси.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ