Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Стартувала «Літня школа професій» для дітей Героїв АТО

16 серпня, за підтримки Львівської міської ради, стартував проект для Дітей Героїв АТО «Літня школа професій». Це спільний проект Малої Бізнес-школи Львівського інституту менеджменту та ГО «Допомога дітям Героїв», що триватиме 10 днів. Щоденно школярі матимуть насичений графік: навчання в Малій Бізнес-школі, екскурсії на підприємства і в установи, культурно-розважальні заходи.

«Школа професій» розповідатиме підліткам про найактуальніші професії сьогодення, щодня знайомитиме з успішними представниками цікавих професій та їх підприємствами й установами у форматі екскурсій (ВНЗ «ПрАТ «Львівський інститут менеджменту», ТМ «Смаколик», ПрАТ «Київстар», ПрАТ «Ензим» та ін.)

Під час участі у проекті школярі навчаться будувати організаційні бізнес моделі, створять «підприємства своєї мрії»,  у яких спробують прорахувати усі необхідні елементи успішного підприємства.

Також програмою проекту передбачено спілкування з кваліфікованим психологом для пошуку відповідей на запитання «хто я і чого я прагну досягти в житті?!» з метою вибору майбутньої професії.

У «Школі професій» школярі працюватимуть у командах, що не лише сприятиме ефективній та результативній роботі, але й дасть можливість знайти нових друзів, створити разом цікаві проекти та весело й з користю провести ще декілька днів літніх канікул.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ