Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Студентів Львова запрошують взяти участь у конкурсі фотографії

Участь у фестивалі можуть брати виключно студенти вищих навчальних закладів, а для переможців передбачені призи та нагороди. Роботи приймаються до 1 грудня. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Студентська рада Львова спільно з творчою та активною молоддю міста в рамках фестивалю фотографії «Спалах» дебютує із масштабною всеукраїнською фотовиставкою, що відбудеться у перші дні зими у одному з найстарших ВУЗів країни -«Львівській політехніці». Даний проект має на меті об`єднати фотохудожників та фотоаматорів із різних куточків України та популяризувати цей захоплюючий вид мистецтва.

«Студентська рада стала співорганізатором даного проекту, який, на нашу думку, стане першим кроком у сприянні розвитку фотомистецтва серед студентства. Реалізація подібних заходів – це поштовх до розвитку творчої молоді Львова, представлення їх робіт широкому загалу, а також підтримці та можливій майбутнійпрофесійній реалізації», - зазначає студентський мер Іван Попович.

«Спалах» є тим заходом, що організовується студентамизаради студентства. Хочемо, щоб роботи талановитих фотомитців могли побачити світ, було бажання розвиватись в даному руслі та безперестанку відточувати свій талант. Спілкування у професійному колі та обмін досвідом стане хорошою традицією та підґрунтям для розвитку майбутніх фотомайстрів» - розповідає Олександр Лопушанський, співорганізатор фестивалю «СПАЛАХ»

Довідка.

СПАЛАХ - фестиваль фотографії на теренах одного із найстаріших вищих навчальних закладів України. Є повністю відкритим для громадськості. Фестиваль охоплює досить широкий спектр жанрів, тим самим покликаний об’єднати велику кількість фотографів  не залежно від їх стилю. Фестиваль орієнтується на фотографа студента і власне його Фотографію як результат світосприйняття.

Усі роботи приймаються за жанрами фестивалю (комерційна фотографія, художня фотографія, фотожурналістика, спеціальна категорія). Роботи подаються в електронному вигляді (у форматі TIFF, з роздільною здатністю 300 dpi, або у форматі JPG, обсягом не менше 5 Мб), а також у роздрукованому вигляді в форматі 30x30 та 30x40. Кожен учасник може подати не більше 3-х робіт. Представлені фотографії повинні бути авторськими та супроводжуватися невеликим текстовим описом. Учасники фотоконкурсу передають організаторам право на розміщення робіт. Організатор залишає за собою право публікації надісланих фоторобіт на сторінках газет, журналів та в іншій друкованій продукції, на веб-сайті, або в інших джерелах, використання робіт у фотовиставках та інших акціях організаторів. Надіслані на фотоконкурс роботи не рецензуються і не повертаються. Для переможців передбачені призи та нагороди.

Контактна особа - Ірина Камшій(093) 594 90 67

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ