Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Студенти-іноземці тікають з України

За минулі вихідні на ділянці відповідальності Західного регіонального управління було затримано 15 осіб за спробу незаконного перетину кордону, –повідомила прес-служба Західного регіонального управління ДПСУ.

 

У суботу на ділянці відділу прикордонної служби „Шегині” прикордонники затримали трьох порушників. Двоє з них є громадянами Палестини, інший – громадянин Іраку. Виявилося, що іноземці є студентами вищих навчальних закладів з Центральної України.

 

Ще трьох іноземних студентів затримали у неділю прикордонники відділу прикордонної служби „Рава-Руська” за спроби незаконного перетину кордону. Порушники згідно документів, які були при них,  є громадянами Алжиру та студентами харківських університетів. Наразі усі затримані очікують на рішення суду за скоєння адміністративного правопорушення.

 

Окрім того, у суботу у Закарпатській області було затримано ще трьох порушників-іноземців. Прикордонний патруль виявив їх за 500 метрів від лінії кордону на ділянці прикордонного поста „Велика Бігань”. У ході фільтраційно-перевірочних заходів з’ясувалося, що іноземці є громадянами Афганістану та мають при собі довідки про звернення до суду про надання статусу біженця.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ