Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Тернополянин ходив по Золочеву з повними кишенями «травки»

Працівники Золочівського відділу поліції виявили та вилучили у мешканця Тернопільщини десять згортків марихуани, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

У Золочеві під час профілактичного відпрацювання міста увагу правоохоронців привернув чоловік, котрий о четвертій годині ночі прогулювався біля міського парку. Підійшовши ближче, поліцейські помітили, що він поводиться неадекватно та, ймовірно, перебуває у стані наркотичного сп’яніння.

Правоохоронці встановили особу чоловіка – ним виявився 24-річний мешканець Тернопільської області. Під час поверхневого огляду працівники карного розшуку Золочівського відділу поліції виявили та вилучили у нього десять згортків, у яких містилась речовина рослинного походження, схожа на марихуану. Вилучені згортки скеровано на експертизу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

 Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ