Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Трьом українцям не вдалося перевезти куриво до Румунії та Польщі

На кордоні з Румунією та Польщею співробітники Держприкордонслужби запобігли декільком спробам незаконного переміщення сигарет через державний кордон. Про це повідомили в Державній прикордонній службі.

Цієї ночі в пункті пропуску «Порубне» прикордонники зупинили легковий автомобіль, яким українець незаконно намагався переправити тютюнові вироби до Румунії. Житель Чернівецької області прибув близько опівночі на виїзд з України автомобілем «Фіат Браво». На початку перевірки спрацювала службова собака Дана, натренована на пошук тютюнової продукції. В ході подальшого поглибленого огляду іномарки прикордонники спільно із працівниками митниці  виявили всередині заднього колеса 170 пачок сигарет різних марок. 

Разом із вилученими сигаретами водій позбувся і свого «Фіата». На порушника складено адмінпротокол.

Також учора вночі прикордонники Мостиського загону у пункті пропуску «Краковець» затримали авто, яким ще один наш співвітчизник хотів перевезти до Польщі 238 пачок сигарет. Він сховав тютюнові вироби у підлозі під сидіннями автомобіля «Форд». Його автівку 2000 року випуску через це також вилучили.

Ще 200 пачок сигарет до Польщі не дозволили провезти прикордонники Луцького загону.  Українець перевозив сигарети у солоні автівки «Деу», якою їхав через пункт пропуску «Ягодин».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ