Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Цього року у Львові створилось 58 об’єднань багатоквартирних будинків

Цього року у Львові мешканці 58 будинків об’єднались і почали самостійно господарювати. Тепер у Львові 338 ОСББ. Тоді було створено 52 об’єднання. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

«Міська влада не стоїть осторонь під час намагань мешканців відродження занедбаного житла і щороку виділяє кошти на проведення ремонту в будинках ОСББ. Наприклад, у 2008 році з міського бюджету міста виділено 2 млн 450 тис. гривень та проведено капітальні ремонти основних конструктивних елементів у 23-х  будинках ОСББ.  На 2009 рік для потреб ОСББ виділено 2 млн 725 тис. гривень з міського бюджету та виконано ремонтні роботи у 35 будинках ОСББ», – повідомила завідувач сектору підтримки ОСББ Галина Когут.

 

Для визначення та реалізації шляхів максимального сприяння міської влади створенню та функціонуванню ОСББ міська рада прийняла «Програму сприяння створенню та забезпечення функціонування об’єднань співвласників багатоквартирних будинків у м. Львові на 2009-2012 роки». Аналогів такої програми в Україні поки що нема, інші міста у нас її запозичають, запевняють у секторі підтримки ОСББ міської ради.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ