Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У День захисника Вітчизни на українських телеканалах покажуть "Історії нескорених"

Дев'ять історій народних героїв, які завтра на день захисника Вітчизни покажуть українські телеканали, презентували в Адміністрації Президента.

Проект під назвою "Історії нескорених" спеціально підготували до 14 жовтня.

Це інтерв'ю про подвиги, дружбу та відданість.

Участь у зйомках узяли справжні герої. Серед них сім військовослужбовців, два волонтери та капелан. Відеокліпи готувала творча група під керівництвом українського режисера Олесі Драшкаби.

Більшість зйомок проводили у зоні АТО.

"Ці люди, які зробили все це, вони звичайно так скромні, вони не ходять і не кричать, і не б'ють себе у груди. Вони навпаки кажуть, хто сильно кричить, той нічого не робить. І не їм потрібні ці історії, щоб ми про них розказували, не їм потрібно, вони потрібні нам", - зазначила керівник творчої групи Олеся Драшкаба.

"Це героїзм, який українці упродовж тривалого часу щодення проявляють у своїй боротьбі, у своїй здатності любити по-справжньому - щиро, щедро і до кінця. Я сподіваюсь, що це стане доброю традицією і продовжуватиметься у наших медіа, на наших телеекранах бачити справжні обличчя, справжніх людей, які творять нашу історію", - сказав військовий капелан УГКЦ Андрій Зелінський.

Нагадаємо, 12 жовтня у столиці презентували документальну стрічку про героїчний рейд українських десантників у серпні-вересні 2014 року. "Рейд" покажуть в ефірі одразу кількох загальнонаціональних каналів, зокрема і в ефірі "5 каналу".

5 канал

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ