Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У грудні в Львові обговорюватимуть молодіжну політику польських, німецьких та українських органів студентських самоврядувань

У місті Львові 7-9 грудня 2007 року відбудеться міжнародний захід, присвячений обговоренню та вивченню досвіду та перспектив участі студентських самоврядувань та їхніх об’єднань у формуванні та реалізації молодіжної політики на рівні адміністративно-територіальних одиниць та держави. Про це „Гал-info” повідомили у Комітеті підтримки студентського самоврядування.
Захід проводитимуть в рамках проекту«Міжнародний досвід участі студентського самоврядування та його структур у формуванні та реалізації молодіжної політики на рівні адміністративно-територіальних одиниць та держави» Комітету підтримки студентського самоврядування та за підтримки програми «Схід-Схід: партнерство без кордонів» Міжнародного фонду «Відродження». До участі у заході запросили представників Польщі, Німеччини та України.
Як повідомили організатори, у рамках заходу будуть проведені два круглих столів у місті Львові. В одному із них, на тему «Участь органів студентського самоврядування у формуванні та реалізації молодіжної політики: зарубіжний досвід та українські реалії», де братимуть участь студентські самоврядування, представники молодіжних громадських організацій, місцевих органів влади, які відповідальні за молодіжну політику, журналісти.
Другий круглий стіл у рамках міжнародного заходу “Зміцнення потенціалу студентських самоврядувань для участі органів у формуванні та реалізації молодіжної політики: зарубіжний досвід та українські реалії” проводитиметься за участю виключно для представників органів студентського самоврядування та молодіжних організацій.
 На цьому заході будуть проведені презентації органів студентських самоврядувань України, Польщі, Німеччини. Представниками цих студентських самоврядувань-учасниками круглого столу обговорюватимуть механізми співпраці органів студентського самоврядування, молодіжних громадських організацій на рівні ВНЗ, територіальних одиниць та держави, спільні проекти у Польщі і Німеччині, передумови, чинники та дії, які дозволили сформувати сильні органи та об’єднання студентського самоврядування в Німеччині та Польщі та є потрібними для України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ