Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Івано-Франківську побили батька із сином через те, що ті заступились за жінку

У Івано-Франківську побили батька із сином через те, що ті заступились за жінку. Подія сталася 8 лютого у Рожнятові. За підозру в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень затримано місцевого жителя. Тепер його чекає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Про це Гал-інфо повідомили у секторі комунікації ГУ НП в Івано-Франківській області.

В ході слідчих дій стало відомо, що чоловіки зайшли до сусіда, щоб з’ясувати причину суперечки, яка виникла між ним та дружиною і невісткою постраждалих. 

Проте уже сама поява їх на подвір'ї обурила 32-річного чоловіка і він, замість мирного з'ясування виниклого   непорозуміння, діючи умисно, безпідставно наніс постраждалим  удари по голові та інших частинах тіла металевим цвяхотягом, чим спричинив тяжкі тілесні ушкодження.

Молодшому, 28-річному постраждалому, зловмисник спричинив перелом лобної та тім'яної  кістки  черепа, з епідуральною гематомою, а старшому – 53-річному батьку постраждалого – забійно-рвану рану тім'яної ділянки голови, забою м'яких тканин тім'яної ділянки голови, спадини нижньої третини  обох передпліч, синця нижньої третини лівого передпліччя, які відносяться до тяжких тілесних ушкоджень  та є небезпечними для життя.

За вчинене чоловіку  оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ