Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Краківці прикордонники виявили крадений "Land Rover", 2014 р.

Учора, 11 травня, в пункті пропуску "Краковець", що на кордоні з Польщею, прикордонники попередили вивезення коштовного автомобіля, що перебував у розшуку. Повідомила прес-служба Мостиського прикордонного загону.

В ході перевірки позашляховика марки "Land Rover", 2014 року випуску, спрацювала база даних Інтерполу, де зазначалось, що автомобіль викрадений. За кермом автівки виїжджав з України чоловік, 1972 року народження, який на паспортний контроль надав документи особи без громадянства Німеччини. Прикордонники негайно вивели автомобіль із загального потоку та проінформували представників Нацполіції України. В ході розбору було з'ясовано, що коштовний транспорт розшукується як викрадений на території Німеччини. Автіку було передано представникам органів внутрішніх справ.

Крім того, у сусідньому пункті пропуску "Шегині", впродовж доби було вилучено два мікроавтобуси Опель, 2003 та 2009 року випуску, якими приховано перевозилась контрабанда цигарок. У зазначених автівках, під обшивкою салону та в сидіннях правоохоронці виявили по 300 та 340 пачок цигарок, відповідно.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ