Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівському держуніверситеті БЖД відкрили кабінет „Безпеки дорожнього руху”

30 січня Львівський державний університет безпеки життєдіяльності відвідав начальник ВРЕР УДАІ м. Львова І. М. Клепач з нагоди відкриття одного з найсучасніших в Україні кабінетів «Безпеки дорожнього руху». Повідомили в прес-службі університету.
Кабінет відкрили з метою забезпечення навчального процесу у студентів та курсантів університету з дисциплін, які мають відношення до організації і безпеки дорожнього руху.
З ініціативи факультету інформаційної та транспортної безпеки кабінет обладнано з використанням новітніх засобів навчання, зокрема: сучасними комп’ютерами, інтерактивною дошкою з мультимедійним проектором та плазмовим телевізором де студенти та курсанти можуть теоретично і практично займатись з використанням програмного забезпечення яке спеціально розроблене викладачами факультету.
За словами начальника факультету, кандидата технічних наук, доцента, підполковника цивільного захисту Тараса Рака, майбутній рятувальник повинен знати не тільки теорію, а й мати практичні навички роботи зі спеціальними агрегатами та водіння пожежної і аварійно-рятувальної техніки.
Кабінет буде активно використовуватися для вивчення дисциплін за напрямами не тільки «Пожежна безпека», а й «Транспортні технології», який нещодавно відкритий в університеті і має за мету підготовку спеціалістів з організації та безпеки дорожнього руху.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ